Хидравлика

power_steering_assemblyМаркуч проектиран за приложение в автомобилната индустрия

Маркуч за хидравличната система на волана може да има 100R5 или подобна стоманена конструкция. Тези маркучи са предназначени за промишлени хидравлични системи и са пригодени за автомобилни системи за сервоуправление. Те предлагат намаляване на шума и на вибрациите в системата.

Маркучите за ниско и високо налягане са с двойно оплетка. Тези високи издържливи маркучи са предназначени да забавят трептенията от налягането в цялата система на сервоусилвателя на волана.

Надеждна репликация

Когато превозното средство се проектира , инженера поставя двигателя, окачването и хидравличните компоненти в шасито и после определя как да ги свърже помежду им. Това често води до удължаване или сложни форми на маркучите на хидравликата.

power_steering_lifesavers

Интерауто имат достъп до голяма селекция от тръби в различен размер, позволява замяната на формата на тръбата да бъде използвана за изграждането на нов маркуч.

 

Подобрения на системата

power_steering_tunerЗа да осигурят тишината и ниските вибрации Интерауто използват PTFE ограничители на потока. Нашите PTFE устройства са бързи за инсталация и ефективни за премахването на шумовете в худравликата.

2 човека са харесали това.