6

Извършване на ремонтните работи

Ремонтите, които са описани в поръчката, няма да започнат преди клиентът (или негов пълномощник) да я е подписал, което означава, че той е съгласен с нея. При извънредни ситуации, когато възникне нуждата от допълнителни ремонти и влагането на допълнителни резервни части, неописани в поръчката, е възможно клиентът да бъде уведомен по телефон, факс или електронна поща за тази нужда и след неговото изрично съгласие, ремонтът да продължи/започне. Сервизът е освободен от всякаква отговорност, в случай че клиентът откаже да му поръча възникналите допълнителни ремонтни дейности. Ремонтните работи се извършват така, както са описани в поръчката.

5 човека са харесали това.

5

Автоцентър ИНТЕРАУТО разполага с екип от висококвалифицирани кадри и отлично обучени сътрудници, които ще Ви консултират по всички въпроси свързани с поддръжката и сервиза на Вашия автомобил и които ще Ви дадат точна и конкретна информация относно общата схема на работа, сроковете за изпълнение, предлаганите услуги, текущото състояние на Вашата поръчка и стойността на вложените труд и части. Нашите търговци са експерти в търговията с резервни части и можете да разчитате на тях при нужда от:

  • компетентна помощ при поръчка на резервни части
  • подготовка на автомобила за технически преглед
  • обслужване и сервизиране на вашият автомобил

 

5 човека са харесали това.

Спирачки и съединители
Нашите сертифицирани маркучи за спирачна система и съединители са индивидуално тествани под налягане 230 бара за безопастност и надеждни спирачки всеки път.

Хидравлика
Нашите маркучи за хидравлика могат да намалят шумовете и вибрациите от системата.

Тръби
Вместо да търсите защитена от външни условия тръба,можете да използвате нашите тръби които не ръждясват.

Горивни тръби
InterFlex горивни тръби са съвместими със съвременните горива и са лесни са сглобяване.Нашите популярни бързи връзки правят бърза и лесна поправката или замяната на горивната система.

Инструменти

Хардуер
Медни шайби,специализирани адаптери и всичко между тях.Интерауто предлага пълна гама от стандартни и проблеми решаващи комплекти за всеки.

6 човека са харесали това.

Услуга За коли За товарни
Часова ставка 45лв. 54лв.
Реглаж преден мост 48лв. 48лв.
Реглаж преден и заден мост 60лв. 60лв.
Регулиране на светлини 18лв. 18лв.
Зареждане на климатик 74лв. 74лв.
Изправяне на джанти 24лв. 24лв.
Оглед ходова част 30лв. 30лв.
8 човека са харесали това.