Спирачки и съединители

Сигурноста която сте търсили

Може ли вашата спирачна система да се подобри с по-големи спирачни апарати или спирачни апарати от друг автомобил? Другите производители на спирачни маркучи използват универсални накрайници с няколко адаптера, като това е предпоставка за потенциални точки на течове в системата. Но с достъп до каталог от повече от 1000 спирачни накрайници, Интерауто произвеждат маркучи които свързват шаси A със спирачки B без да е необходимо ненужни адаптери.

Нуждаете се от по-дълги спирачни маркучи за по-високо окачване или подсилени спирачни маркучи за мотори? Интерауто ще произведе необходимият за вас маркуч за перфектно качество.

Тествани за безопастност

Повечето автомобилни спирачни системи оперират между 60 и 80 bar. Всеки произведен в Интерауто спирачен маркуч се тества под налягане от 230 bar преди продажба за да може да се гарантира безопасността, дори при условия на екстремно спиране.

Гумен маркуч

Два слоя оплетка гарантират ниско разширение и висока производителност при нашите 1/8″ ID гумени маркучи за спирачки, съединители , и други хидравлични части.

Плетен маркуч от неръждаема стомана

5_hoses_low_profileНашата линия тънки спирачни маркучи PTFE е подсилена с оплетка 304 неръждаема стомана. Сърцевината на PTFE е гладък отвор и е съвместим с DOT 3, 4, 5, и 5.1 спирачна течност, както и бензин, дизелово гориво, нефт, пропан, и повечето други течности. Интерауто предлага пет цвята за PVC оплетка.

Стандартни или ниски профили

Нископрофилните накрайници са естествен избор за маркуча със стоманена оплетка. Стандартните накрайници също могат да се използват с  маркуч със стоманена оплетка когато има преходна втулка.

 

Low profile crimp on left; standard crimp on right.
Нископрофилен накрайник от ляво; стандартен накрайник от дясно.
4 човека са харесали това.