Борката

Борис Мавродиев е възпитаник на Английска гимназия „Гео Милев“ гр.Бургас.Има изключителни познания и опит в областта на японските автомобили и авточасти с повече от 23 години опит в автомобилния бранш.Той отговаря за поръчките,доставките,логистиката и вноса на всички видове авточасти.Експерт японски авточасти.Основен вносител за индийски авточасти на Tata.Основател е на онлайн магазина http://namaleniavtochasti.com.

21 човека са харесали това.

Митака

Димитър Мавродиев е завършил с отличие професионална гимназия по транспорт със специалност двигатели с вътрешно горене.Квалифициран механик със 23 години опит.Квалифициран заварчик и авто експерт в ремонтирането на екзотични коли и други.

46 човека са харесали това.

Кремена

Кремена Мавродиева е възпитаник на СОУ „Иван Вазов“гр.Бургас.Висшето си образование завършва в колеж по туризъм „проф.д-р.Асен Златаров“ гр.Бургас с профил „ОУХР – Специалист вътрешна търговия“.Специализирала е фотография.Тя отговаря за експозицията на продуктите във https://namaleniavtochasti.com/и тяхното маркетингово присъствие.

24 човека са харесали това.

Наско – Легендата

Атанас Янев е възпитаник СПТУЕ „Константин Фотинов“ с профил високо и ниско напрежение.Той е голям фен на BMW и е горд собственик на Е30 Той отговаря за координацията и реализацията за изпълнение на започнатите и завършените проекти в Интерауто.

18 човека са харесали това.

Николай

Николай Мавродиев е завършил Професионална гимназия по транспорт през 2017 г.Оператор продажби в https://namaleniavtochasti.com/.Любител на турбо колите и затъмнените стъкла.

Бъди първият харесал.